top of page


Kleine of grote verbouwingswerken voor de boeg, Algemene Bouwwerken Dirk Bradt maakt er werk van!

Uw aannemer voor appartementsbouw

Bouwbedrijf Algemene Bouwwerken Dirk Bradt uit De Pinte, Gent (Oost-Vlaanderen) is na drie decennia al lang niet meer aan zijn proefstuk toe voor appartementsbouw of residentiebouw. Wij bouwen alle mogelijke bouwstijlen tot maximum 4 bouwlagen en zijn ook gespecialiseerd in energiezuinige BEN-appartementen (Bijna Energieneutraal Bouwen). Met plan zorgen wij voor een offerte op maat. Samen met architect, bouwheer en aannemer volgen wij uw project volledig op.

Dirk Bradt


Kleine of grote verbouwingswerken voor de boeg, Algemene Bouwwerken Dirk Bradt maakt er werk van!

Uw aannemer voor verbouwingswerken

Of u nu kleine of grote verbouwingswerken op de planning hebt staan, u kunt hiervoor aankloppen bij Algemene Bouwwerken Dirk Bradt uit De Pinte, Gent (Oost-Vlaanderen).

Een bijgebouw bouwen, een bestaande woning verbouwen, een muur of gevel uitbreken, interne aanpassingen, een gedeelte bijbouwen, een binnendeuropening verplaatsen of grotere ingrepen: laat het aan ons over. Ik ben als zaakvoerder ook steeds aanwezig op uw werf!

Dirk Bradt
logo Dirk Bradt


We zijn geen sleutel-op-de-deur firma, maar indien gewenst kunnen we u met plezier aannemers adviseren voor de verdere afwerking van uw woning.


Bouwbedrijf Algemene Bouwwerken Dirk Bradt is uw aannemer voor verbouwingswerken regio De Pinte, Gent, Deinze, Zwijnaarde, Evergem, Eke, Nazareth, Zomergem, Drongen en elders in
Oost-Vlaanderen.

bottom of page