top of page
Dirk Bradt

De nieuwbouw van uw villa of woning is al 30 jaar in vakkundige handen bij Algemene Bouwwerken Dirk Bradt

Uw aannemer voor woningbouw en villabouw

Aannemer Algemene Bouwwerken Dirk Bradt uit De Pinte, Gent (Oost-Vlaanderen) is sterk in het bouwen van droomwoningen in moderne, cottage, klassieke of andere stijl, volledig volgens uw wens. Dirk Bradt is ervaren metser van uw ruwbouw.

Wilt u bouwen aan een energiezuinige woning? Wij kennen alles van passief bouwen, ecologisch bouwen, energiezuinig bouwen. Een passiefhuis staat voor een uiterst energiezuinige woning met een aangenaam binnenklimaat, van zomer tot winter en dit met een minimaal verwarmingssysteem. In een passiefhuis hoef je bijna niet meer actief te verwarmen, vandaar de naam ‘passief’. Wij bouwen uw energiezuinige woning!

Dirk Bradt
logo Dirk Bradt


Een sleutel-op-de-deur firma zijn we niet. Indien gewenst kunnen we u wel met veel plezier aannemers adviseren voor de verder afwerking van uw woning.


Bouwbedrijf Algemene Bouwwerken Dirk Bradt is uw aannemer en metser voor uw nieuwbouwvilla of nieuwbouwwoning regio De Pinte, Gent, Deinze, Zwijnaarde, Evergem, Eke, Nazareth, Zomergem, Drongen en elders in Oost-Vlaanderen.

bottom of page